ZIP Screen

Zip screen, koji se preferiraju zbog svoje estetske privlačnosti, stila i izgleda, su sistem zavesa sa mehanizmom koji se pomera sa dve šine u kanalima sa strane. Dizajniran je da štiti od intenzivne sunčeve energije leti i da stvori idealnu klimu u zatvorenom prostoru.Aluminijumski okvir zip Screen-a je dizajniran da izdrži klimatske uslove 4 godišnja doba. Takođe doprinose ekonomičnosti sa kontrolom temperature, pružaju korisniku sve očekivane prednosti.Zip screen se kontrolišu daljinskim upravljačem. Proizvode se u bojama pogodnim za dekoraciju svih unutrašnjih i spoljašnjih prostora i prilagođavaju se svakoj arhitektonskoj strukturi. Specijalne tkanine za ekrane su opšti tip sistema, ali se mogu proizvoditi i od liskuna (providnog) pvc-a.

ZIP Screen

Zip ekrani rade vertikalno i posebno se koriste za zaustavljanje direktne sunčeve svetlosti. Može se integrisati u sve sisteme svojim jednostavnim i modernim dizajnom. Pruža jedinstvenu harmoniju kada se koristi sa specijalnim opcijama platna koje dolaze.

Plafonski ZIP Screen

Krovni ZIP Screen; To su sistemi koji rade horizontalno sa motorima i posebno se primenjuju za rezanje sunca. Stakleni krov je dizajniran kao kompaktan proizvod za zaštitu od sunca za krovove kao što su zimski vrtovi. To je proizvod dizajniran od visokokvalitetnog vodootpornog platna, posebno se koristi za kontrolu i razbijanje sunca. Horizontalne zip zavese su funkcionalne i dodaju udobnost prostoru.