Bioklimatske Pergole

Bioklimatske pergole su pokretni spoljni sistemi nove generacije. To su napredne verzije standardne pergole. Ove automatske pergole sa kosim panelima su direktno integrisane u zgradu, njene zidove ili pričvršćene za zemlju i mogu se koristiti u bašti, pored bazena ili uz more, na terasi, u restoranu, u društvenim objektima ili hotel, na mnogim drugim mestima gde ljudi žive i odmaraju. To su planarni i minimalni sistemi, u potpunosti napravljeni od aluminijuma, projektovani prema vremenskim uslovima zemlje i regiona, izgrađeni u skladu sa pozicijom horizonta kao skladnog dela zgrade.

Sunroof

Sunroof firme TendaStyle je u potpunosti napravljen od aluminijuma i predstavlja bioklimatski sistem sledeće generacije sa izolovanim panelom suncobrana i sistemom nagiba koji se može uvlačiti od 120 stepeni.

Roof 1

ROOF-1 je bioklimatski plafonski sistem sa izolovanim, aluminijumskim suncobranima, uvlačivim lamelnim sistemom u potpunosti napravljenim od aluminijuma i podiže spoljašnje prostore na potpuno drugačiji nivo.

Roof 2

ROOF-2 je uvlačivi bioklimatski krovni sistem sa širokom lamelom, u potpunosti napravljen od aluminijuma.

Roof 1-Glass

Najnoviji član grupe bioklimatskih pergola na otvorenom; Roof-1 Glass... Može se sklopiti i uvući, a istovremeno su mu lamele od stakla.

Dimenzije

Model Minimalna veličina (1 modul) Maksimalna veličina (1 modul)
Sunroof
200cm x 206cm
400cm x 665cm
Roof 1
250cm x 214cm
750cm x 698cm
Roof 2
200cm x 214cm
750cm x 735cm
Roof 1-Glass
250cm x 214cm
750cm x 735cm

Boje

Boje kontrukcije